Kristen to vyriešila

pridal kara 8.3.2017 o 20:24


0

Namiesto umytia vlasov si ich rovno radšej ostrihala. Strojčekom.

Mastnú hlavu Kristen už viac nebavilo čítať články na pikoškách, v ktorých sme jej hovorili, aby si už konečne umyla vlasy. Umývať? Pfff, čo vám šibe? Kristen to vyriešila po svojom. Chytila do ruky strojček a vlasy si ostrihala úplne nakrátko. Myslela si, že to bude stačiť, no keďže sa vlasy mastia od korienkov, vyzeralo to stále naprd. Keď už bola rozbehnutá, uznala, že ani trocha čistoty by nezaškodilo, no šampón nevlastní, a tak si na hlavu vyliala peroxid. Účel to splnilo, hlavú má čistú, dokonca až vydezinfikovanú, akurát je z nej blondína.

Mám trocha výčitky, že sme ju našimi článkami dohnali až k takémuto činu, pretože vyzerá tuším ešte horšie ako s tou mastnotou na hlave. A to je celkom škoda, lebo ona je vlastne celkom pekná. Kristen ale nechce priznať, že za to môžeme my, lebo by nám tým vlastne urobila reklamu, a tak si vymyslela pre novinárov iný príbeh. Tvrdí, že nový zostrih má kvôli filmu Underwater, ktorý sa sústredí na skupinu vedcov pod vodou, ktorí sú donútení vydať sa na nebezpečnú cestu, aby prežili po veľkom zemetrasení. Uhm, jasné… Však my vieme, kde je pravda, Kristen.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Emčo, si to ty?

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk