Alkoholik Ben Affleck

pridal kara 15.3.2017 o 18:38


4134333e

Ben priznal, že bojuje so závislosťou.

Pred pár hodinami sa Ben rozhodol podeliť sa na svojom facebooku s fanúšikmi o celkom osobnú záležitosť. V statuse uviedol, že absolvoval liečenie kvôli závislosti od alkoholu. A aj keď sa nedávno šepkalo, že s Jennifer Garner sú opäť spolu, vo vyhlásení ju označil iba ako človeka, s ktorým vychováva deti. „Absolvoval som liečenie zo závislosti od alkoholu, čo je niečo, s čím som sa potýkal v minulosti a s čím sa budem naďalej konfrontovať. Chcem žiť svoj život naplno a byť najlepším otcom, akým môžem byť. Chcem, aby moje deti vedeli, že nie je hanba vyhľadať pomoc, keď ju potrebujete, a chcem byť zdrojom sily pre každého tam vonku, kto potrebuje pomoc, ale má strach urobiť prvý krok. Mám to šťastie, že mám lásku mojej rodiny a priateľov, a aj Jen, s ktorou spoločne vychovávame deti, ktorá ma podporovala a starala sa o naše deti, zatiaľ čo som na sebe pracoval. Toto bol prvý krok z mnohých smerom k pozitívnemu zotaveniu sa.“

Podľa blízkych zdrojov to vyzerá, že spolu nakoniec nie sú a vraj sú len dobrí priatelia, no jeden nikdy nevie a mne Benova snaha dať sa dokopy našepkáva, že by za tým mohla byť nielen snaha o vyliečenie sa zo závislosti, ale aj snaha dať rodinu opäť dokopy. Podľa blízkeho zdroja magazínu People mal v poslednom čase problémy a rozhodol sa, že chce byť opäť v poriadku. A aj keď to bolo čisto jeho rozhodnutie, Jennifer je vraj veľmi šťastná, že na sebe pracuje. Blízky zdroj dodal, že s týmto problémom bojuje už dlhšie. Začiatkom minulého roka sa vraj dobre držal, ale potom sa niečo stalo cez sviatky a opäť začal piť. Tak teda držíme palce, Ben.

 

rs_634x1024-131129174232-634-jennifer-garner-ben-affleck-starbucks-ms-112913

rs_634x1024-160406141640-634-jennifer-garner-ben-affleck-out-and-about-tt-040116







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk