Na Biebera prišla druhá puberta

pridal WonderWoman 18.3.2017 o 15:30


cov

Ak už vôbec mal tú prvú.

Vopred sa ospravedlňujem všetkým, ktorí si tento článok otvorili počas jedenia, alebo pred sexom. S najväčšou pravdepodobnosťou ste totiž práve obsah taniera vyvrátili a na nejaké intímnosti vás tiež určite prešla chuť. Justin, ktorý je posledných pár rokov v mojich očiach aj tak dosť nechutný, práve dosiahol vrchol odpornosti a pohľad na neho mi zhoršuje migrénu. Naozaj.

Tento nechutný tvor je momentálne v Austrálii na svojej Purpose Tour a chudák Ignác bol vyslaný k protinožcom, aby spravil pár záberov. Veľmi rýchlo však oľutoval, že v piatok v reštaurácii v Sydney na Justina zazoomoval. Naskytol sa mu detailný pohľad na jeho odpornú vyhádzanú pleť a plné ústa, keďže Justina asi nikto nenaučil, že s plnými ústami sa nerozpráva. Nevysvetlila mu to ani jeho nabijačka kamoška Bronte, ktorú so možno matne pamätáte z letnej aféry a ktorá mu robí v Austrálii spoločnosť. Ignác odo mňa dostane ospravedlnenie a holé fotky Emmy Watson na USBčku ako bolestné.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

13

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk