Keď sa z milencov stanú manželia

pridal kara 20.3.2017 o 19:31


0

Aj to sa občas stáva.

Všetci určite poznáte príbeh lásky Amber Heard a Johnnyho Deppa. A hlavne koniec tohto príbehu. Písal sa rok 2009 a Amber a Johnny sa do seba zaľúbili počas natáčania filmu The Rum Diary. Johnny bol v tom čase v 14 ročnom vzťahu s matkou jeho detí Vanessou Paradis. Vo februári 2015 sa oženil s Amber, no manželstvo, ako už vieme, nemalo veľmi dlhé trvanie, keďže Johnny si rád vypije, možno aj niečo pofúka, a potom lietajú facky.

19-celebs-you-didnt-know-were-lgbt10

Písal sa rok 2008 a Swizz Beats bol ženatý so speváčkou Mashondou, s ktorou mali v tom čase ročné dieťa. V apríli oznámili odlúčenie a plánovaný rozvod a hneď sa začalo špekulovať o tom, že Swizz sa zaplietol s Aliciou Keys. O rok neskôr sa potvrdili špekulácie o tom, že Alicia je jeho nová frajerka. A o ďalší rok sa potvrdili špekulácie aj o tom, že čaká jeho štvrté a svoje prvé dieťa. Vzali sa v roku 2010 a v roku 2014 sa im narodilo druhé dieťa.

NEW YORK - MARCH 15: Recording artists Swizz Beatz and Alicia Keys attends the Gotham Magazine annual gala presented by Bing at Capitale on March 15,  2010 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images) *** Local Caption *** Swizz Beatz;Alicia Keys

Keď začala Britney v roku 2004 randiť so svojím tanečníkom Kevinom Fenerlinom, Kevin bol zasnúbený so Shar Jackson a v jej bruchu rástlo ich druhé spoločné dieťa. To im ale nezabránilo v tom, aby sa vzali a mali spolu dvoch synov. Tento príbeh lásky skončil v roku 2006 rozvodom.

britney-spears-and-kevin-federline-on-the-red-carpet-at-grammy-party

Príbeh veľkej lásky, ktorý začal pochovaním manželstva jedného z najmilovanejších párov Ameriky. Brad a Angelina sa do seba zamilovali počas natáčania filmu Pán a pani Smithovci. Ako jeden vzťah vznikal a druhý zanikal si môžete detailnejšie prečítať tu. Ubehlo pár rokov, narodilo a adoptovali sa pár detí, nasledovala veľkolepá svadba a ešte veľkolepejší rozvod.

celebrities-who-are-pro-guns3

Modelka, herečka a v mojich očiach jediná Mystique – Rebecca Romijn – stretla svojho manžela Jerryho O´Connela v čase, keď mal vzťah s moderátorkou Giulianou Rancic. A ju, samozrejme, začal s Rebeccou podvádzať. Rebecca a Jerry sa vzali v roku 2007 a majú spolu dve deti.

NEW YORK,  NY - NOVEMBER 14: Rebecca Romijn and Jerry O'Connell attend the 8th Annual CFDA/Vogue Fashion Fund Awards at the Skylight SOHO on November 14,  2011 in New York City. (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images)

V roku 2001 bola Julia vo vzťahu s Bejaminom Brattom, počas ktorého začala natáčať film Mexičan. Netrvalo dlho, kým to medzi ňou a kameramanom Danielom Moderom začalo iskriť. Ten bol nešťastne ženatý s vizážistkou Verou Steimberg. Julia a Daniel začali randiť a Daniel podal žiadosť o rozvod. Julia a Daniel sa vzali krátko po tom, ako ho rozviedli. Povráva sa aj to, že Julia jeho bývalke vyplatila nemalú čiastku, aby ho „nechala ísť“. Posledných pár mesiacov sa špekuluje o tom, že majú problémy a vraj už ani nežijú ako manželia a prežívajú spolu len kvôli deťom, ale zatiaľ sa nič nepotvrdilo.

julia-danny-z

Speváčka a herečka LeAnn Rimes a jej manžel Eddie Cibrian sa spoznali počas natáčania filmu The Northern Lights v roku 2009. Vôbec im nevadilo, že obaja mali na prste obrúčku, a začali si spolu. Nasledovali rozvody a LeAnn a Eddie sa vzali v roku 2011.

leanne-husband

Manželstvu Jennifer Lopez a Marca Anthonyho je síce už koniec, ale vyzerá to tak, že ich vzťah napomohol aj ku koncu jeho predošlého manželstva. Marc bol od roku 2000 ženatý s Miss Universe Dayanarou Torres. Asi im to tak úplne neklapalo, lebo v roku 2002 sa rozišli, no neskôr obnovili svoje manželské sľuby. Žiadosť o rozvod podala v januári 2004 jeho manželka a len týždeň po tom, čo ich oficiálne rozviedli (jún 2004), sa Marc a Jennifer vzali. Je teda asi trocha naivné predpokladať, že sa tento vzťah začal až po žiadosti o rozvod. Túto teóriu ale nikdy nikto oficiálne nepotvrdil, takže isté je jedine to, že Marc a Jennifer spolu majú dvojičky a v roku 2011 sa rozviedli.

marc-anthony-jennifer-lopez

Antonio Banderas a Melanie Griffith sa stretli počas natáčania Two Much a obaja boli v tom čase v manželstvách. Nevedeli si ale odolať, a tak si spolu začali a netrvalo dlho, kým sa obaja rozviedli. Vzali sa hneď ako oboch rozviedli a mali jedno z najdlhších manželstiev v Hollywoode, ktoré sa ale skončilo po osemnástich rokoch.

CANNES,  FRANCE - MAY 11: Actor Antonio Banderas (R) and actress Melanie Griffith attends the Opening Ceremony at the Palais des Festivals during the 64th Cannes Film Festival on May 11,  2011 in Cannes,  France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Blake Shelton je teraz momentálne šťastne zadaný za Gwen Stefani. Pred časom sa vyjadril, že ich situácia s rozvodmi bola veľmi podobná. V čase jeho rozvodu sa špekulovalo o tom, že jeho bývalá manželka Miranda Lambert mu bola neverná. Žeby karma? Keď sa Blake a Miranda spoznali, Blake bol totiž ženatý. Písal sa rok 2005 a vystupoval na podujatí s názvom Greatest Duets v Nashville. A aj keď bol vtedy ženatý s Kanyette Williams, túto noc opisuje slovami: „Naše spoločné vystúpenie bolo súčasťou koncertu plného duetov. Spárovali ma s Mirandou a keď sme nacvičovali na pódiu, neviem, ale skrátka sa niečo stalo a obaja sme to vedeli. Keď sa na to pozerám spätne, zamiloval som sa do nej priamo tam na pódiu.“ A tak nasledoval rozvod s manželkou a o päť rokov neskôr aj svadba s Mirandou.

LOS ANGELES,  CA - FEBRUARY 10: Singers Blake Shelton (L) and Miranda Lambert attend the 55th Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 10,  2013 in Los Angeles,  California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Tori Spelling a Dean McDermott sa spoznali v roku 2005 počas natáčania filmu Mind Over Murder a obaja tvrdia, že to bola láska na prvý pohľad. Ich manželstvá ich nezastavili v tom, aby túto lásku naplnili. Požiadali o rozvody a o rok neskôr, len mesiac po ukončení ich rozvodov, sa vzali. A nasledovala rozprávka plná reality šou, nevier, detí a dlhov, ktorá trvá doteraz.

tori2

Vyzerá to tak, že aj Jennifer Aniston nie je žiadne neviniatko. Keď spoznala jej terajšieho manžela Justina Therouxa, bol v 14 ročnom vzťahu s Heidi Bivens. Médiá už špekulovali o tom, že je medzi Jen a Justinom niečo viac, pretože ich pravidelne vymákli paparazzovia na večeriach, no Heidi na svoj blog pridávala zaľúbené fotky z dovolenky s Justinom a o ničom nevedela. V tom čase sa do médií vyjadrila aj jej mama, že tieto reči sú šialené a Justin je stále s Heidi. Povráva sa, že Jennifer sa s Heidi kvôli týmto špekuláciám v bulváre aj stretla, aby jej vysvetlila, že jej vzťah s Justinom sa začal až potom, čo sa ten ich skončil, no až príliš sa to časovo prekrýva a vidím to skôr tak, že Justin to chvíľu hral na obe strany bez toho, aby to vedeli. Nech to bolo akokoľvek, pred dvoma rokmi v lete sa vzali.

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk