Ryan Reynolds a Jake Gyllenhaal sú kamoši

pridal WonderWoman 20.3.2017 o 5:28


cov2

Dvaja sexy kamoši.

No že aký pekný pohľad sa nám naskytol, na dvoch sexy chlapíkov Ryana a Jakea. Ja mám oboch veľmi rada a už viem, že aj oni sa majú radi navzájom. Len teda iným spôsobom, ako ja ich…

Jake a Ryan momentálne promujú ich spoločný film Life, ktorý bude mať budúci týždeň premiéru v Amerike aj u nás. Bude to sci-fi triler s hororovými prvkami, takže nič pre mňa, ale možno si to s rukami pred očami predsa len pozriem. Ryan s Jakeom promovali film aj v sobotu na SXSW festivale v Texase a celkom si to spolu užili. Ryan v štvrtkovom rozhovore v show Good Morning America prezradil, ako vníma Jakea. „Myslím si, že je jeden z dnešných najzaujímavejších hercov v Hollywoode. Rozhodne je jeden z mojich najobľúbenejších. A zároveň je to jeden z najláskavejších ľudí, akého som kedy stretol. Milujem pracovať s týmto chlapom. Milujem tráviť čas s týmto chlapom. Nestáva sa často, že zažijete takúto skúsenosť. “ Prezradil aj to, že bývajú blízko pri sebe a chodievajú spolu von. Jake vraj tiež vie veľmi dobre variť, dokonca o niečo lepšie, ako Ryanova Blake a je medzi nimi veľká súťaživosť v rámci varenia. Jake tiež nešetril komplimentami a vychválil Ryana do nebies. „Je to úžasný človek. Je len pár priateľov, ktorých stretnete v určitom období svojho života. Stretli sme sa pri natáčaní tohto filmu a stali sme sa blízkymi priateľmi. Tak nejak sme spolu v tomto biznise vyrástli bez toho, aby sme sa ešte donedávna poznali.“ Nuž, radosť to čítať, sú to super kamoši.

 

6

5

4

3

2

1

7

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk