Tak predsa sú spolu

pridal WonderWoman 26.3.2017 o 21:56


1-kopia

Diane Kruger a Norman Reedus sú pár.

Tak a je to tu. Ukázalo sa, že niektoré hollywoodske drby sú pravdivé. Keď sa Diane Kruger a Joshua Jackson v júli minulého roku rozišli, šepkalo sa, že Diane zahorela láskou k hercovi z Walking Dead – Normanovi Reedusovi. Až doteraz to však vyzeralo len na ďalšiu kačicu, ktorá vznikla z toho, že spolu hrali vo filme Sky. Je to dráma z roku 2015, v ktorej Diane zabije svojho manžela a na úteku spozná Normana, do ktorého sa zamiluje. A vyzerá to tak, že sa do neho zamilovala aj v reálnom živote.

V utorok v noci vyšli so svojim vzťahom na svetlo sveta a ruka v ruke kráčali ulicami New Yorku. Neubránili sa ani bozkom a vyzerali nadmieru šťastne a zaľúbene. Ja z toho zas takú radosť nemám, lebo som z nejakého neznámeho dôvodu dúfala, že sa k sebe s Joshuom vrátia a obnovia svoj 10 ročný vzťah. Joshua už je ale tiež niekde úplne inde, konkrétne v náručí neznámej brunetky, s ktorou sa pred vyše týždňom vykusoval na večeri v reštaurácii v New Yorku. Kľudne si mohli dať aj s Diane a Normanom dvojité rande, keď už sú obaja takí vyrovnaní z rozchodu.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

1

2

3

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk