Naspäť v práci

pridal kara 30.3.2017 o 4:57


0

Mile Kunis stačili len štyri mesiace materskej dovolenky.

Podobne ako Ryan Gosling, aj Mila Kunis si dala pauzu od rodičovských povinností a vyrazila na CinemaCon 2017 do Las Vegas. Celý utorok pózovala na červenom koberci a rozdávala rozhovory médiám. Robila tak vrámci promovania jej nového filmu Bad Mom’s Christmas, ktorý sa do kín dostane začiatkom novembra.

Svoju trojročnú dcérku Wyatt Isabelle a štvormesačného synátora Dimitriho Portwooda síce nechala doma, ale v rozhovore s redaktormi E! prezradila, ako Wyatt zvláda to, že už nie je jedináčik: „Miluje to. Miluje svojho bračeka. Chce, aby spal v jej izbičke a vôbec na neho nežiarli. Je úžasná. Mali sme veľké šťastie.“ Mila prezradila aj to, že sa občas snaží dať si pauzu od materských povinností a zresetovať hlavu. Pred mesiacom bola s kamarátkami na večeri, z ktorej sa vrátila domov o desiatej večer úplne ožratá, pretože teraz jej už stačí málo a nejako to neodhadla, keď si dala tri miešané drinky. Napriek tomuto nevydarenému večeru ale ešte celkom evidentne kojí, teda aspoň tak vyzerá jej dekolt. Všetky ostatné časti jej tela sa ale velice rýchlo vrátili do pôvodného stavu a Mile to fakt pristane.

1

LAS VEGAS,  NV - MARCH 28: Actor Mila Kunis at CinemaCon 2017 The State of the Industry: Past,  Present and Future and STXfilms Presentation at The Colosseum at Caesars Palace during CinemaCon,  the official convention of the National Association of Theatre Owners,  on March 28,  2017 in Las Vegas,  Nevada. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for CinemaCon)

3

4

5

6

7

8

9

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk