Tieň Brada Pitta

pridal WonderWoman 31.3.2017 o 21:56


cov

Brad sa niekam stráca.

Pohľad na jedného z najsexy chlapov v Hollywoode (kedysi) vo mne normálne vyvoláva obavy. Brad, čo sa to s tebou stalo? Za posledné dva mesiace neuveriteľne schudol a vyzerá ako tieň niekdajšieho Brada Pitta. Alebo ako bývalý muž jeho bývalky Angeliny.

Ignác ho takto nafotil v stredu v Los Angeles, keď opúšťal umelecké štúdio. V ňom vraj v poslednej dobe pracoval na nejakom umeleckom projekte 15 hodín denne. Žeby sa tak pohrúžil do umenia, že zabudol celý deň jesť a piť? Alebo nebodaj chudne kvôli nejakej novej filmovej úlohe? Bojím sa však, že dôvodom bude jeho trápenie sa z rozvodu s Angelinou, ktorý zrejme hlavne kvôli deťom neznáša ľahko. Veď ešte v januári bol za fešáka na benefičnej akcii, aj na odovzdávaní Golden Globe Awards. A o 2 mesiace na to sa až nápadne podobá na Billyho Boba Thorntona, čo teda rozhodne nie je žiadna lichôtka. Možno z nich oboch Angelina vysala život, ktovie.

 

Brad v januári

5

Brad teraz

2

3

45

4

Billy Bob Thornton

55

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk