David Schwimmer a jeho manželka si dávajú pauzu

pridal kara 5.4.2017 o 19:59


0

Hádam nie takú, ako si kedysi dali Ross a Rachel.

O súkromnom živote Davida Schwimmera toho veľa nevieme. A to aj napriek tomu, že bol súčasťou úspešného seriálu Priatelia a minulý rok aj úspešného miniseriálu American Crime Story: The People v. O.J. Simpson. O jeho súkromí vieme akurát toľko, že sa v roku 2010 oženil s britskou fotografkou Zoe Buckman a v máji 2011 sa im narodila dcéra Cleo.  A aj keď bežne nemá v pätách veľa paparazzov, istota je istota a preto sa rozhodol oznámiť verejnosti, že s manželkou Zoe sa rozhodli, že si dajú pauzu. Asi aby sa zbytočne vyhli špekulatívnym článkom, ak by jedného z nich nachytali s niekým iným.

Vo vyhlásení pre magazín Us Weekly povedali: „S veľkou láskou, rešpektom a priateľstvom sme sa rozhodli, že strávime nejaký čas od seba, kým sa rozhodneme, aká bude budúcnosť nášho vzťahu. Našou prioritou je, samozrejme, šťastie našej dcéry počas tohto náročného obdobia, takže vás prosíme o podporu a o rešpektovanie nášho súkromia, zatiaľ čo budeme pokračovať v spoločnej výchove našej dcéry a prispôsobovať sa tejto novej situácii v našej rodine.“

Aj tak sa mi zdá trocha zvláštne hovoriť médiám o tom, že ste sa s manželkou rozhodli stráviť čas od seba, kým si ujasnite budúcnosť vzťahu. Takéto vyhlásenie by som čakala skôr až v čase, keď si tú budúcnosť ujasnia. Každopádne, držím im palce, aby výsledkom ich ujasňovania bolo to, že patria k sebe, nielen kvôli ich dcérke, ale kvôli tomu, že tvorili veľmi pekný pár. Hádam David nebude nasledovať Rossa a neskončí hneď túto noc v posteli so sexicou z FaxCopy, aby po prípadnom návrate nemusel vysvetľovať. A keby aj, už predsa vie ako na to.

David a Zoe

1

2

Tá nešťastná pauza…

a26598415d51f46a668fdd2bb1e58c21

giphy

tumblr_inline_n962cuodc81rf8so2

tumblr_nmgf4hqyj41swoiubo1_250

3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk