Cindy Crawford v bikinách

pridal kara 10.4.2017 o 21:54


0

Takto vyzerá supermodelka na dôchodku.

A rozhodne to nie je zlé. Na 51 ročnú maminu dvoch detí je to viac než slušné a Cindy je stále krásna žena. Svoju postavičku predviedla v bikinách na dovolenke v St. Barts. Na dovolenku si vyrazila s komplet celou rodinou – manželom, synom a aj jej krásnou modelkovskou dcérou Kaiou. Tá má síce len 15 rokov, takže je ešte také dievčatko, ale už teraz je jasné, aká krásavica z nej vyrastie a že v modelingu sa jej zrejme bude poriadne dariť.

Leto je už za rohom a ak sa vám ešte nepodarilo zhodiť tepelnú izoláciu, ktorú ste si počas zimy pracne vypestovali, aj toto vám môže poslúžiť ako motivácia. Ešte máte tri mesiace, tak nezúfajte, klobásu do koša a švihadlo do ruky. Športu zdar!

AG_188490 - ** RIGHTS: ONLY UNITED STATES,  CANADA ** Saint Barthélemy,  France - Saint BarthŽlemy - Cindy Crawford and her husband Rande Gerber enjoy time at the beach and take a dip in the Caribbean Sea. The happy couple is joined by their daughter,  Kaia. The family has fun in the waves while soaking up the sun. **MANDATORY CREDIT,  MUST READ: Spread Pictures/ Pictured: Cindy Crawford,  Rande Gerber,  Kaia Gerber AKM-GSI 7 APRIL 2017 BYLINE MUST READ: Spread Pictures / AKM-GSI Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com Mark Satter (317) 691-9592 msatter@akmgsi.com or sales@akmgsi.com

2

3

4

5

6

7

8

9

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk