Je koniec

pridal WonderWoman 10.4.2017 o 21:56


cov2

Mariah odkopla svojho sexy tanečníka.

Je mi to ľúto, ale nedá mi nesmiať sa. Ešte ráno som totiž plánovala písať článok o tom, ako Mariša dáva svojmu mladému frajerovi 25 tisíc mesačne, aby jej za to kupoval darčeky. Áno, ona mu platí, aby ju obdarovával. Myslím, že sme to tu aj tipovali, ale nepovedala by som, že je to naozaj tak. Hoci v jej prípade ma to nemalo ani na sekundu prekvapiť.

Každopádne, moje plány sa počas dňa zmenili, keď prišlo TMZ s informáciou, že títo dvaja „zaľúbenci“ sa rozišli. A neuveríte, čo bolo dôvodom. Tanakova chorobná žiarlivosť. A na koho mal ten sexy mladý tanečník žiarliť? No predsa na Marišinho bývalého – Nicka Cannona. Tanaka vraj nemohol zniesť, že s Mariah a deťmi trávia toľko času a sú stále ako rodina. Posledná kvapka vraj prišla minulý mesiac, keď Mariah a Nick vzali deti na Kid´s Choice Awards. Chudák Bryan sa cítil nerešpektovaný a chcel po Mariah, aby prišla domov. Očakávam, že okolo tohto ešte bude veľké haló, či už v podobe veľkolepého odpustenia a návratu, alebo očierňovania a nebodaj novej porozchodovej pesničky. V tom prípade by som bola radšej, keby sa k sebe vrátili.

A taký krásny párik to bol…

1

Zbohom, sladké bozky
2

Zbohom, šťastné selfies3

Na toto Tanaka tak žiarlil4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk