Margot Robbie je tehotná

pridal WonderWoman 10.4.2017 o 21:38


cov1

Tak aspoň vrabce čvirikajú…

A tými vrabcami sú samozrejme blízke zdroje. V prípade Margot už však vieme, že ľudia z jej okolia netárajú len tak do vetra. Keď jeden z nich v auguste prezradil, že sa s Tomom Ackerleym vzali, nebolo to ešte síce aktuálne, ale o 4 mesiace na to už si naozaj povedali svoje áno. Margotka to o pár dní potvrdila aj fotkou na svojom Instagrame a bolo. Ale ako je to teraz?

Opäť tu máme blízky zdroj, ktorý pre NW magazín prezradil, že Margot čaká svoje prvé dieťa. Vraj je to veľmi vzrušujúce, ale zatiaľ to ešte nie je vidieť, takže to väčšina ľudí nevie. Vraj je dokonca možné, že bola tehotná už na svadbe, ale to sa dozvieme až keď dôjde k radostnému a hlavne oficiálnemu oznámeniu tehotenstva. Margot, ktorá momentálne ešte stále natáča film o krasokorčuliarke Tonye Harding, by mohla opäť zaúradovať na svojich sociálnych sieťach a dať nám nejakú nápovedu, aby sme vedeli, či blízkym zdrojom veriť, alebo nie. Koncom marca však pridávala fotku s drinkom v ruke, takže buď to bolo nealko, alebo to bol Tomov pohár, alebo zatiaľ tehotná nie je. Veď sa to raz dozvieme.

Šťastní budúci rodičia?

01

1

Aj takto to raz môže u Ackerleyovcov vyzerať2







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk