Tyga a jeho single život

pridal WonderWoman 12.4.2017 o 20:51


cov3

Poriadne si ho chalan užíva.

Áno, správne ste to pochopili a prečítali medzi riadkami. Tyga je single a to znamená, že sa s Kylie ZASE rozišli. Už to nerátam a už ma to aj prestalo zaujímať, lebo sú s tým obaja trápni. Teda – trápni sú aj bez toho, ale chápeme sa.

Tyga si však z rozchodu číslo 89 nič nerobí a užíva si život, prachy a štetky. Tak to aspoň vyzerá podľa fotiek z natáčania jeho nového klipu. V pondelok sa spolu s raperom menom Chief Keef vybrali na peknú vyhliadku v Malibu, postavili sa pred kamery a spustili. Dokonca nechýbal ani dron, drahé autá a slečny v bikinách. No a ešte peniaze vo vzduchu. Tyga skrátka priveľa rozhadzuje… Ale keďže sa hovorí, že raz si hore a raz si dole, nemal Tyga zas tak super týždeň. Len deň po tom, čo v outfite automechanika mával do kamery stodolárovkami, ho v Hollywoode zatkla polícia. Pánko totiž nemal na svojom stotisícovom mercedese ŠPZ-ky. V Kalifornii je to  ilegálne, ale Tyga nevyzerá, že si po večeroch listuje v zákonoch, takže po 90 minútovom zatknutí bol prepustený a vyfasoval pokutu. Škoda, že ho páni policajti nechytili deň predtým, mohol ich rovno vyplatiť.

 

1

2

3

4

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk