Nový objav?

pridal kara 14.4.2017 o 18:43


0

Brad Pitt vraj flirtoval na večeri so známou herečkou.

To nám aspoň tvrdí očitý svedok, ktorý to prezradil stránke Page Six. V stredu večer ich vraj videl na spoločnej večeri v Los Angeles a podľa jeho názoru spolu seriózne flirtovali a bolo evidentné, že si užívajú vzájomnú spoločnosť. Tou herečkou je Sienna Miller. S Bradom sa poznajú zo spolupráce na novom filme The Lost City of Z, kde Sienna hrá a Brad robil producenta. A ja som sa po prečítaní tejto správy aj celkom potešila, lebo Brad chodí po svete ako vychudnutý smutko a nejaká ženská na rozveselenie by mu možno aj bodla.

Či je toto všetko pravda je ale otázne, pretože Bradov hovorca to poprel. Priznal, že so Siennou a s ďalšími ľuďmi bol na večeri, ale flirtovanie sa podľa neho nekonalo. Sienna sa k tomu vyjadrila nasledovne: „Takúto vec ani nepoctím svojou odpoveďou. Je to hlúpe a predvídateľné.“ Ale povedzme si na rovinu… Ak by spolu na tej večeri aj flirtovali, potvrdzovali by to na druhý deň jeho hovorca a ona sama médiám? Nemyslím si…

Mne by sa k sebe aj celkom hodili, čo myslíte?

1

2

Sienna

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk