Courtney Stodden v Disneylande

pridal WonderWoman 15.4.2017 o 19:37


cov4

To miesto už nikdy nebude ako predtým.

Disneyland bol považovaný za najšťastnejšie miesto na Zemi. To však bolo predtým, ako na jeho pôdu vstúpila svojimi korkovými platformami Courtney Stodden. Včera si tam nakráčala akoby nič so svojimi dvoma teplými kamošmi a znesvätila túto rozprávkovú zem. Keď uvidíte fotky, pochopíte.

Predstavte si, že sa rozhodnete splniť svojom deťom sen, minúť poriadnu pálku za vstupy a vezmete ich do Disneylandu. Pohľad na blonďavú ženu v ružových legínách, tielku tak o 2 čísla menšom, ako by potrebovala a držiacu sa za ruky s dvoma mužmi vás síce trochu zneistí, ale nenecháte si tým pokaziť krásny výlet. Ale keď si za ňu spolu s vašimi ratolesťami sadnete na horskú dráhu a po jazde dostanete fotku, ktorej polku zaberá Courtney s roztiahnutými nohami a odhalenou bradavkou, tak vám asi nebude všetko jedno. Aspoňže Courtney z toho mala obrovskú zábavu a tento deň si skvele užila.

 

1

2

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk