Wonder Woman pre W magazín

pridal WonderWoman 15.4.2017 o 21:15


cov2

Krásna Gal Gadot alias Wonder Woman.

Májovú titulku W magazínu zdobí Gal Gadot a v jej prípade je to naozaj zaslúžené slovné pomenovanie. Na všetkých fotkách vrátane tej titulnej je krásna, ženská a elegantná a má moje veľké sympatie. Nielen preto, že sme menovkyne, ale aj preto, že z nej mám pocit, že stojí nohami pevne na zemi a je to správna ženská.

V rozhovore som sa o nej podozvedala samé zaujímavé veci. Napríklad, že sa narodila v Izraeli a v roku 2004 vyhrala Miss Izrael, alebo že odmietla pozvanie na kasting na Bond Girl. „Povedala som: nie, v žiadnom prípade. Študujem právo a medzinárodné vzťahy. Som príliš seriózna a inteligentná na to, aby som bola herečka a okrem toho, scenár je celý v angličtine. Hovorila som po anglicky, ale nebolo mi to príjemné.“ Prezradila aj to, že keď ju obsadili do role Wonder Woman, našli sa ľudia, ktorým prekážalo, že nemá dosť veľké prsia, alebo že počas natáčania Justice League zistila, že je tehotná. „Mala som hrozné migrény. Ukázala som sa tam v tmavých okuliaroch a všetci si mysleli, že som chytila hollywoodske maniere, ale ja som bola iba tehotná.“

 

01

1

2

3

4

5

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk