Voskový Wolverine

pridal kara 17.4.2017 o 21:57


No Merchandising. Editorial Use Only. No Book Cover Usage. Mandatory Credit: Photo by Nels Israelson/20th Century/REX/Shutterstock (5885388b) Hugh Jackman X2 - 2003 Director: Bryan Singer 20th Century Fox/Marvel Entertainment USA Film Portrait

Celkom sa im podaril, až na…

Až na jeden malý detail. Múzeum Madame Tussauds v Číne pred pár dňami odhalilo svoju najnovšiu voskovú figurínu. Je ňou Hugh Jackman a.k.a. Wolverine. Veľmi im to tam v tej Číne ale nejde. Už pred troma rokmi sa o jednu pokúšali a tá sa na Hugha Jackmana podobala asi tak, ako sa ja podobám na Candice Swanepoel. Čo znamená, že sa podobala asi tak farbou očí a tam to začalo a aj končí. (sledujte ten flow)

Druhý pokus ale dopadol podstatne lepšie. Figurína sa fakt podobá, akurát jednu maličkosť nedotiahli. A tak z toho vznikol Wolverine s fúkanou. Vyzerá to troška, ako keby sa rozhodli roztopiť figurínu Jane Fondy, vzali z nej parochňu a trocha skrátili. Možno by si mali zavolať na pomoc kolegov z Las Vegas, lebo tí majú figurínu asi najautentickejšiu.

Wolverine

1

figurína v Las Vegas

2

Prvý pokus v Číne

3

Aktuálna figurína Wolverina v Číne

4

5

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk