Kim bez retuše

pridal kara 25.4.2017 o 20:19


0

Asi zabudla uplatiť paparazzov.

Našej svätej Kimike sa zrejme pokazilo niečo v internet bankingu. Nejakým nedopatrením zrejme zrušila trvalý príkaz, ktorý každý mesiac odosiela slušnú čiastku hneď niekoľkým paparazzom, aby po odfotení jej fotečky ešte troška vyretušovali. A my sa potom môžeme čudovať, ako je možné, že má tu gigantickú riť takú hladkú. No lebo fotošop, duh. Teraz sa ale paparazzovia nasrali, pretože im nepípla smska s peniažkami, a tak vyrazili za Kim do Mexika, kde je momentálne na babskej jazde so sestrou Kourtney, svojou asistentkou a ďalšími kamoškami. A Kim je tam jediná, ktorá je značne zdeformovaná.

Pred pár dňami sa chválila na sociálnych sieťach tým, že vďaka chrípke schudla tri kilá, no mne je už teraz jasné, čo sa s nimi stalo. Vycucali z pása a opäť napichali do ritiska. A tentokrát si tuším vypýtala číslo na chirurga od Iggy. Až ma to troška bolí, keď vidím, aká je táto osôbka hlúpa. Takú mala peknú postavu a ona si s ňou toto spraví. Mala by si radšej brať príklad z jej staršej sestry Kourtney, ktorá sa namiesto cestou plastík (okrem pŕs, ktoré ako jediná v rodine ani nikdy netajila), ale cestou zdravého stravovania a cvičenia. A prináša to svoje ovocie. Takto má vyzerať riť, Kim. Nie ako to, čo máš na zadnej časti tela ty. Už len čakám, kedy okolo tej prdele začnú obiehať nejaké mesiace.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Kourtney

20

21

22

23

24

25







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk