Koho nohy?

pridal WonderWoman 25.4.2017 o 6:16


cov

Fetišistická hádanka na dnes.

Ale nemajte strach, nestal sa zo mňa zo dňa na deň úchylný fetišista, ktorý sa teraz zameria na nohy celebrít. Ja mám len rada tieto hádanky a plus si veľmi rada robím srandu z majiteľky tých spuchnutých vyšperkovaných nožičiek.

Myslím si, že podľa miery nevkusu sa dá ľahko uhádnuť, že nohy patria buď Courtney Stodden alebo Mariah Carey. Ale keďže Coourtney vo svojom šatníku nevlastní dlhé nohavice, jednoznačne z toho vychádza Mariša. V sobotu sa opäť nahodila neprimerane svojmu veku a proporciám a vyrazila na večeru so svojim bývalým – Nickom Cannonom. Navštívili reštauráciu Au Fudge v Los Angeles a tentokrát si vyšli len sami dvaja bez detí. Túto reštauráciu mimochodom otvorila Jessica Biel, ako prvú family – friendly v Los Angeles. Tak nabuduúce by tam mohli vziať aj svoje deti, keďže oni dvaja už rodinu netvoria. Ale ktovie, či nás neprekvapia a neohlásia veľkolepý návrat. V Marišinom prípade nie je nič nemožné.

 

1

2

3

4

5

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk