Celebrity opäť žúrovali

pridal kara 26.4.2017 o 18:37


0

Tentokrát ale len tie najvplyvnejšie! Teda aspoň podla Time magazínu.

Včera sa v Hollywoode zišli tie najvplyvnejšie celebrity. Aspoň to si o nich myslí magazín People, keďže ich umiestnil do svojho rebríčka najvplyvnejších osobností za rok 2017. Túto radostnú udalosť oslavovali včera na Time 100 Gala. Medzi najvplyvnejšími ikonami sa objavila napríklad Viola Davis, ale aj Ashley Graham. Na zoznam najvplyvnejších umelcov sa zas dostali mená ako Emma Stone, Ed Sheeran, Alicia Keys, Ryan Reynolds, Margot Robbie, Sarah Paulson, John Legend a Demi Lovato. A všetci okrem Emmy, Eda a Alicii sa aj zúčastnili, niektorí z nich aj so svojimi polovičkami.

Najviac pozornosti na seba strhla Ashley Graham, ale nielen preto, že je priestorovo najvýraznejšia z menovaných. Inšpirovala sa Jennifer Lawrence a takmer padla na držku. Jej vydesený výraz je za sto bodov. Spoločnosť jej robil manžel, s ktorým tvoria pár už od roku 2009. Polovičky prišli podporiť aj Ryana Reynoldsa a Johna Legenda. Ale na tom asi nie je nič prekvapivé, keďže Chrissy sa rada natlačí všade, podobne ako Heidi Klum. Rada by som napísala, že Margot ukázala tehotenské bruško, no nie je to tak. Aj keď blízke zdroje začiatkom apríla tvrdili, že o jej tehotenstve ešte takmer nikto nevie, pretože to na nej nie je vidieť, nejako sa mi nechce veriť, že by stále nebolo. Asi zistíme až časom. O kultúrnu vložku sa postarala svojím spevom Demi Lovato, ktorá začala nejako veľmi rada ukazovať cecky.

Ashley Graham

ashley

ashley1

pád na držku (skoro)

ashley2 ashley3

Ashley s manželom

ashley4

Blake Lively a Ryan Reynolds

blake-ryan

Demi Lovato

demi

demi1

Na vystúpenie sa prezliekla:

demi2

demi3

Chrissy Teigen

chrissy

Margot Robbie

margot

margotka

Martha Stewart

martha

Naomi Campbell

naomi

Padma Lakshmi

padma

Sarah Paulson

sarah

Viola Davis

viola-davis

Blake a Ryan

xblake

Chrissy a John

xchrissy

Legendovci a Reynoldsovci

xx







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk