Koho synátor?

pridal kara 29.4.2017 o 19:33


0

Na svojho slávneho tatka sa teda rozhodne nepodobá.

Pred rokom sme tu mali článok s rovnakým názvom a išlo o ďalšieho syna toho istého muža. Vtedy ste uhádli veľmi rýchlo. Teraz to možno bude troška náročnejšie, tento mladík sa totiž rozhodne nepodal na svojho otca. Ide o 19 ročného Christophera Schwarzeneggera, ktorý chuť chodiť do posilky celkom určite po tatkovi nepodedil. Počas týždňa si vyšiel na rodinný obed s mamou Mariou Shriver a so sestrou Katherine. A niečo mi hovorí, že na tom obede zjedol najviac práve on.

Ak za jeho nadváhu náhodou nemôžu nejaké zdravotné problémy, o ktorých nevieme, Chris by si mal asi celkom vážne vstúpiť do svedomia a začať so sebou niečo robiť. Ak už kvôli ničomu inému, tak len kvôli tomu, že mať takúto nadváhu už zdravé fakt nie je. Možno by sa mohol troška zapojiť aj tatko Arnold a sem-tam vybehnúť na bicykel aj s týmto synom. S nemanželským synom Josephom, ktorý akoby mu z oka vypadol, sa chodí bicyklovať celkom často. Ale to bude asi preto, že Joseph zdelil jeho lásku k športu.

1

2

3

4

19 ročný Chris vs. 19 ročný Arnold

5

Arnold s nemanželským synom Josephom

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk