Paris Jackson žúrovala so svojím krstným otcom

pridal WonderWoman 7.5.2017 o 15:50


cov

Nemohla ho predsa nechať samého doma.

Možno viete, možno niektorí nie, ale krstným otcom Paris Jackson je Macaulay Culkin. A hoci sa trochu bojím, aký na ňu môže mať vplyv, je vidieť, že si spolu dobre rozumejú. Paris má 19 a niekdajší Kevin 36, no to im nebráni, aby spolu do rána nevymetali bary.

Minulý týždeň si vyšli v New Yorku do podniku Paris Blues a domov sa vracali až o štvrtej ráno. Paris by však mala toto ponocovanie obmedziť, lebo ju čaká pomerne náročné pracovné obdobie. Jednak sa stala novou tvárou značky Calvin Klein, takže bude určite fotiť jednu kampaň za druhou. A potom sa špekuluje, že je favoritkou číslo jeden do pripravovaného filmu o Madonne, v ktorom by, samozrejme, stvárnila práve ju. Určite je to aj vďaka tomu, že sa na mladú Madonnu neuveriteľne podobá, ako sme mohli vidieť v magazíne Harper´s Bazaar. Takže Paris, žiadne prehnané žúrky, treba sa sústrediť na prácu. Macaulay už je na samotu zvyknutý.

1

2

3

4

5

6

7

8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk