Barbie Jenner

pridal kara 14.5.2017 o 21:59


0

Umelohmotnejšia už byť nemôže.

Celožitovným snom najmladšej Jennerky je premeniť sa na umelú hmotu. A keď už nie to, tak aspoň premeniť sa na jej staršiu sestru Kim (zloženie: 80% umelá hmota). To je niečo, o čom vieme už dávno, keďže na jej tele a tvári už veľa prirodzeného nezostalo. Nehovoriac o parochniach, umelých nechtoch, umelých mihalniciach a zuboch a čo ja viem čo všetko sa ešte dá urobiť. Kylie má všetko. A napriek tomu chce ísť ďalej. Už má za sebou aj pár fotení v tomto duchu. Na jednom pózovala ako figurína, na ďalšej titulke zas vyzerala ako nejaká strašidelná pískacia hračka pre psa, a teraz sa zase hrá na barbie.

Fotky v tomto duchu nafotila pre najnovší Flaunt magazín a ja pri pohľade na ne môžem povedať len toľko, že mi ľúto, že mi Amber vyfúkla Elona Muska. On by mi totiž asi ako jediný vedel reálne ponúknuť možnosť vystreliť sa z tejto zjančenej planéty. Mám totiž stále viac pocit, že som sa tu ocitla nejakým veľkým omylom.

image1

image2

image3

image4

image5

image6

Zuza, si to ty?

image7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk