Mariah sa vrátila k svojmu zajačikovi

pridal WonderWoman 22.5.2017 o 17:02


cov

Nehovorila som?

No dobre, bola to len jedna z troch mojich teórií, ale vyšla a to sa počíta. Keď sa totiž začiatkom apríla Mariah rozišla so svojim tanečníkom Bryanom Tanakom, predpovedala som, že sa k sebe možno opäť vrátia. Mariša totiž podobne ako Kris Jenner nevie byť sama.

Asi ju už omrzelo chodiť do Disneylandu len s deťmi a svojim štábom, či na večere so svojim bývalým – Nickom Canonom. Začalo to nostalgickou fotkou, ktorú v piatok pridala na svoj Instagram a na ktorej s Bryanom romanticky sŕkajú milkshake.  Predpokladám, že tým chcela svet pripraviť na to, čo mi pripadá maximálne zinscenované – na aktuálne fotky z reštaurácie, kde mali s Bryanom neskôr v ten istý večer rande. V reštike sú „záhadne“ okrem pár hostí len oni dvaja a úúplnou náhodou šiel okolo nejaký paparazzi, ktorý im spravil vôbec nie štylizované zábery. Podľa blízkeho zdroja mala Mariah večeru naplánovanú v kalendári a mali sa na nej s Bryanom porozprávať, no nikto nečakal, že sa z toho vykľuje romantické rande. Ich rozchod mal vraj na svedomí nejaký pošahaný zamestnanec, ktorý bol Marišou posadnutý a o chudákovi Bryanovi šíril klamstvá a sabotoval ich vzťah. Po vyše mesiaci sa mu na to došlo, vyhodili ho a Mariah si to s Tanakom evidentne vysvetlila a vzala ho s otvorenou náručou späť. No hotová telenovela… Tiež plno bullshitov.

 

01

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk