Skaja má nového chlapa

pridal kara 24.5.2017 o 22:01


Spoznávate ho?

Ak aj vy zvyknete v nedeľu raňajkovať pri videách Saturday Night Live, tento sympatický muž vám asi bude povedomý. Ide o 34 ročného Colina Josta, ktorý moderuje segment s názvom Weekend Update. Stále relatívne čerstvo slobodná Scarlett Johansson bola začiatkom marca celebritným hosťom v SNL a zrejme už vtedy jej vysmiaty Colin učaroval. Tento víkend sa objavila v jednej scénke opäť a po odvysielaní nasledovala žúrka, na ktorej k sebe mali poriadne blízko.

„Trocha sa bozkávali, potom sa zase rozprávali. Sedeli pri bare pred zrakmi všetkých. Bozkávali sa minimálne dvakrát.“ Toľko aspoň prezradil blízky zdroj pre Page Six. Zdroj E!News bol ale troška lepšie informovaný. „V sobotu to nebolo prvý raz. Deje sa to už dlhšie. Nie sú vo vzťahu, ale zabávajú sa spolu.“ Momentálne je ich stretávanie vraj veľmi nezáväzné a zatiaľ sa obaja stretávajú aj s inými ľuďmi. Ale niet sa čo čudovať, Skaja predsa monogamiu neuznáva.

Colin Jost

Tak čo, pekný párik?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk