Katy Perry v Carpool Karaoke

pridal Lilinka 26.5.2017 o 12:51


Konečne vysvetlila, prečo sa s Taylor Swift neznášajú.

Katy so stále pretrvávajúcim lookom na Miley, prípadne na Biebera, bola v šou Carpool Karaoke u Jamesa Cordena, kde spolu ujúkali, no preberali aj to, prečo sa neznáša s Taylor Swift.

Katy s modrými očnými tieňmi a peroxidovými vlasmi podčiarknutými modrobielou otrasnou košeľou kúpenou v lesbašope a v latexovej modrej sukni vysvetľovala, že Taylorine backup dancers alias křoví, sú jej dobré kamošky a pýtali sa jej, či by nemohli ísť na turné s ňou (pretože na turné s Taylor aj tak moc netancujú, keďže Taylor tancovať vôbec nevie a veľmi im to nedovodila). Katy povedala of course a tak dostali vyhadzov a odsvištali od milej Swiftky, ktorej zamávali na rozlúčku.

Sebestredná Taylor to brala ako hroznú sabotáž celého jej turné a napísala o Katy song Bad Blood. Katy má tiež song s názvom Swish Swish, ktorý by mohol byť neskorou odpoveďou na to, ako Taylor zasiahla Karma.

Náš Ignác neskôr načapal vysmiatu Katy v New Yorku na letisku v divnom modrom pršíplášti alebo čo to bolo a bez topánok, len v ponožkách. Som zvedavá, koľko táto Miley fáza bude trvať a kedy sa Katka vráti k svojim pôvodným tmavým vlasom, ktoré jej pristali najviac. Možno aj ona na niečom fičí, a prejde ju to až vtedy, keď s tým sekne ako Miley. Veď uvidíme.

Katy s Jamesom

Katy na letisku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk