Leo na love

pridal WonderWoman 27.5.2017 o 14:42


Už si vyberá novú samičku.

Leonardo DiCaprio je momentálne voľný a čo si budeme hovoriť – rozhodne je to dobrá partia. Slávny (konečne) oskarový herec, so slušným bankovým kontom a nahromadeným majetkom… Rozchod s Ninou Agdal je síce čerstvá záležitosť, ale Leo určite nebude doma plakať do vankúša, či sa utápať v samote. Nie, Leo už vyrazil na lov.

Vo štvrtok sa vybral na amfAR Gala do Cannes, kde sa to len tak hemžilo potenciálnymi vhodnými kandidátkami na novú Leovu frajerku. Bolo to tam totiž samá modelka a ako inak – točili sa práve okolo neho. Napríklad taká Bella Hadid sa ho letmo dotýkala a rozprávala sa s ním (určite o nových možnostiach záchrany našej planéty). Leo sa však obzeral aj po Rite Ora, ktorá síce nie je regulérna modelka, ale zas má pri nej istotu, že mu určite dá. Kto však bol pri Leovi po celý čas a kto je v jeho blízkosti už niekoľko rokov, bol jeho verný kamoš Tobey Maguire. Viete, že si z neho rada robím srandu, no tentokrát mi normálne seriózne napadlo, či títo dvaja netvoria dlhoročný utajovaný pár. Celkom by to dávalo zmysel…

 

Leo hádže očkom po Rite

Bella Hadid hádže očkom po Leovi

Lewis Hamilton hádže očkom po zadku Shaniny Shaik

A tu sa zas prihovára svojej bývalke Winnie Harlow

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk