Originálna Katka

pridal Lilinka 29.5.2017 o 13:47


Katy Perry nám ukázala nohavičky.

Cez víkend mala nová ostrihaná Katka Perry koncert v anglickom Hulle. Hoci poniektorí skalní fanúšikovia tvrdíte, že nie, Katka je úplne v pohode a neprechádza psychickým zrútením krízou ako kedysi Miley, ja tvrdím pravý opak. Katka sa mi čoraz viac na Miley ponáša. Či už účesom, štýlom obliekania a najnovšie aj štýlom porncerntovania koncertovania.

Pomaly, ale isto, sa Katka dostáva svojím prejavom na rovnakú úroveň, na akej bola kedysi sfetovaná, zhúlená a odkopnutá Miley, ktorá je našťastie už ako tak ok. Hoci jej nohavičky boli skôr biele šortky trošku väčšieho strihu, jej roztiahnté nohy aj s nimi vo mne evokovali ďalšiu celebritnú štetulu.

Možno to je len marketingový ťah, pretože ako sa vraví – Sex sells a Wrecking ball nepoznajú iba ľudia v krajinách tretieho sveta, aj to len preto, že nemajú televízor, no jedna vec je istá. Normálny človek s výchovou nepošle svoje dieťa na Katkin koncert z jedného, možno z dvoch prozaických dôvodov.

Po prvé, vieme, čo sa stalo na konerte Ariany Grande a po druhé, dnes to už vôbec nie je o speve, ale o tom, koľkokrát dokáže interpret šokovať, ukázať cecky, nechutný sadomasochistický a inak zvrátený outfit, či nohavičky, prípadne spievať o tom, že sexuálne deviácie a závislosť na tráve sú ok.

Teraz sú to roztiahnuté nohy a nohavičky, neskôr možno Katka pritvrdí a ukáže aj pičorezky. Tie sme tu od Mileynho návratu medzi triezvych ľudí dávno nevideli. A môžeme sa všetci ku*viť ako Scott Disick. Veď je to v dnešnej dobe úplne normálne.

Katka vo štvrtok v SNL

Katka v Hulle







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk