Prirodzená Renée Zellweger

pridal Lilinka 2.6.2017 o 18:39


Cítite tú iróniu?

Renée ako Bridget Jones mám veľmi rada a pozrela som si aj Decko Bridget Jones, hoci si to u mňa tými milión plastikami trošku pokazila. Síce sa z nej už pomaly začína vyparovať tých 7 litrov botoxu (alebo čo to mala s tvárou) a začína tak trochu vyzerať ako kedysi, no už to asi nikdy nebude ono. Možno to bude aj tým, že starne a chudí ľudia vyzerajú vždy podstatne staršie, alebo aj tým, že má na sebe viac úprav ako kabriolet z klipu Horkýže slíže.

Renée si však asi vstúpila do svedomia (možno sa začala báť, že jej odpadne nos) a povedala si, že stačilo a pôjde za prirodzene krásnu. A tak sa po čakaní, kedy jej tvár nadobudne humanoidný tvar a trošku mimiky (všimnite si vrásky na čele), vybrala na otváraciu noc Greenwich International Film Festival gala, počas ktorej bola ocenená.

K svojej novej tvári zvolila len romantický vlnitý účes, nahé líčenie a malé čierne šaty. Oči mi ale po tom, čo som preskúmala jej tvár, padli na jej nohy, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Arnold Schwarzenegger či Madonna.

kopačka od Renée musí poriadne bolieť

Renée s Christy Turlington

spoločnosť jej robil brat Drew Zellweger

a bol aj príhovor







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk