Charlie Sheen má novú frajerku

pridal kara 5.6.2017 o 19:20


Ktorá je tou šťastnou?

Aj keď šťastnou je asi prisilný výraz. Ale nebudem zlá, lebo každý má predsa právo na lásku. A to aj Charlie Sheen. Jeho HIV status na tom predsa nič nemení. Nakaziť sa môže aj človek, ktorý žije slušne. Akurát tu je ten problém, že Charlie tak nikdy nežil. A nejako sa mi nechce veriť tomu, že začal. Takto pred rokom ale nariekal do médií, že randiť prestal, pretože nemá šancu. Vraj by nezasunul už ani v ženskej väznici. A aha ho, predsa sa jedna zúfalka našla. A dokonca celkom dobre vyzerajúca.

Pred pár dňami nachytali paparazzovia Charlieho a jeho novú frajerku, keď išli do reštaurácie v Santa Monice ma oslavu 12. narodenín jeho dcéry Loly. Najskôr som bola až príjemne prekvapená, ako slušne Charlie s fotografmi komunikoval (keďže je aj video), no potom mi cvaklo, že on je zrejme ten, kto ich tam aj zavolal. Má predsa novú, mladú a peknú frajerku, tak by sa patrilo mať o tom nejaký článoček, nie len stále o samých žalobách. Charlieho nová frajerka sa volá Jools a to je tak všetko, čo o nej zatiaľ vieme. Teda okrem toho, že sa tvárila značne otrávene z toho, že sa má pred fotografmi prezentovať ako Charlieho frajerka. A ešte o nej vieme aj to, že má o sebe veľmi nízku mienku, keď sa ulakomí na chlapa, ako je Charlie. Asi má rada peniažky, no tých Charliemu už veľa neostalo. A okrem toho nemá problém dať svojej nežnejšej polovičke aj pár po papuli, vyhrážať sa jej a vysmiať sa jej, keď sa jej nepodarí samovražda. Len či si sa neprepočítala, Jools.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk