Zaľúbená Taylor Swift

pridal WonderWoman 5.6.2017 o 21:28


Už sa chce sťahovať do Londýna.

Ach, tá Taylor je nepoučiteľná. Prečo sa v každom vzťahu tak ponáhľa? S Tomom Hiddlestonom sa chcela po mesiaci randenia brať a teraz sa chce presťahovať do rodiska svojho čerstvého frajera. Taylor, nepreháňaš to trochu? Mala by si trošku zvoľniť…

Je pravda, že so svojou novou obeťou – Joeom Alwinom je vraj už pár mesiacov, ale ak úž plánuje postaviť si spoločné hniezdočko lásky v Londýne, tak tomu nedávam dlhé trvanie. Podľa blízkeho zdroja je to medzi nimi skutočne vážne a toto je len ďalší dôkaz, že je do neho naozaj zamilovaná. Podľa The Sun bola minulý mesiac na pár obhliadkach luxusných londýnskych nehnuteľností a ako ju poznám, bude si tam chcieť nasťahovať aj Joea. Cez víkend ho vzala na výlet do svojho domovského mestečka Nashwille. kde sa s rodičmi presťahovali, keď mala 14. Raňajkovali spolu na terase, Taylor pôsobila uvoľnene a šťastne a Joe? Z toho mám pocit, že sa len tváril, že ju počúva a najradšej by sa teleportoval do svojho rodného Londýna. Ale na čo, Joe? Pred Taylor sa ani tam neschováš.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk