Vzorný otec Chris Brown

pridal kara 8.6.2017 o 21:59


Svoje alterego pána Pästičku na chvíľu nechal doma.

Chris nám pred vyše rokom predstavil trailer k jeho pripravovanému dokumentárnemu filmu Welcome to My Life: The Official Chris Brown Documentary. V ňom sa hral na chudáčika, ktorému zničilo život to, že pomaly na smrť domlátil Rihannu. No, chudáčik, že… Okrem iného sa dušoval, že ak sme si mysleli, že skončil, veľmi sme sa mýlili. Toto jeho tvrdenie som si dovolila spochybniť už vtedy, lebo to, čo spravil Rihe, sa naozaj zabudnúť nedá, a okrem toho nám pravidelne pripomína, že mu ešte stále neskutočne haraší.

A haraší mu natoľko, že sa až čudujem, že matka malej Royalty ju s ním nechá osamote. Ale asi sa zbytočne čudujem a čakám od nejakej štetiny rozumné uvažovanie. Chris s malou vyrazil na premiéru už spomínaného dokumentu, kde sa hral na vzorného otecka a zubil sa do kamier. Spoločnosť im robila aj jeho mama. No môže sa usmievať koľko chce a hrať sa na vzorného tatka, myslím, že po všetkých tých kauzách, vyhrážkach, bitkách a zákazoch približovania už mu to nezožerie nikto.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk