Amanda Bynes hlási comeback

pridal kara 9.6.2017 o 19:17


A zahájila ho prvým rozhovorom po niekoľkých rokoch.

Amanda Bynes stihla vo svojich 31 rokoch naozaj veľa. Okrem úspešnej kariéry má za sebou aj poriadne drogové problémy, psychické problémy a dočasné zbavenie svojprávnosti. Ešte si asi všetci pamätáte na to, čo všetko stvárala kedysi. A príde mi až neuveriteľné, že odvtedy ubehli už takmer štyri roky, akoby som ten článok písala len minulý mesiac… Čas ale neúprosne beží, my starneme (áno, prežívam kvôli tomu miernu krízu), a Amanda sa za ten čas dala dokopy. Raz za čas ju Ignác stretne v uliciach, kde mu vždy milo zakýva.

Ale to jej nestačí, rozhodla sa, že sa chce opäť vrátiť do svetla reflektorov. A ja mám vážne obavy, či je to pre ňu to správne rozhodnutie. Dnes poskytla rozhovor pre Hollyscoop v šou Diana Madison of The Lowdown, kde uviedla na pravú mieru aj niečo zo svojho dávnejšieho bizarného správania. Vraj keď chcela, aby Drake zavraždil jej vagínu, myslela to vážne. Podľa jej svoj bola nadrogovaná, chcela byť vtipná a chcela dať Drakeovi najavo, že by ho rada pretiahla, keďže je podľa nej veľmi sexy. Moderátorka sa jej spýtala aj na to, čomu sa venuje teraz a čo plánuje do budúcnosti. „Chodím do školy, študujem módu. Milujem to. Naučila som sa šiť a robiť vzory. V budúcnosti by som chcela urobiť vlastnú značku oblečenia, takže škola mi v tomto pomáha. Prechádzam sa, chodím na spinning, kŕmim bezdomovcov a to je pre mňa veľmi zaujímavé. Ale chýba mi herectvo a chcem ti povedať niečo, čo ťa asi prekvapí – začnem znova aj hrať. Chcela by som hrať v televízii. Možno nejaké hosťovanie v nejakých seriáloch, ktorých som fanúšikom, alebo ďalší seriál, kde budem mať hlavnú úlohu.“ Tak teda držíme palce, Amanda, hádam tú slávu tentokrát už ustojíš.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk