Dovolenka bez detí

pridal kara 10.6.2017 o 21:55


Takú si zvolili Emily Blunt a John Krasinski.

Tak to aspoň vyzerá podľa dostupných paparazzi fotiek, ktoré pre nás exkluzívne odfotil Ignác v prevleku delfína. Emily a John takto romanticky a vo dvojici oddychovali v priebehu týždňa v Toskánsku. Emily už pár mesiacov natáča v Anglicku pokračovanie Mary Poppins, takže je dosť pracovne vyťažená. S Johnom si teda určite užívajú takéto momenty, kedy majú čas len jeden pre druhého a aj malú pauzičku od rodičovských povinností.

Čas trávili hlavne na loďke, na ktorej sa opaľovali. Aj si trocha zaplávali a Emily ukázala, že ani celebrity nie sú dokonalé a pri zlom uhle a svetle má poriadnu celulu aj ona. Všetci sme len ľudia a Emily je ešte aj mamina a svoju druhú dcérku porodila len takto pred rokom. A pri dvoch malých deťoch a poriadne vyťaženom pracovnom kalendári jej už asi neostáva toľko času na cvičenie ako predtým. Každopádne, títo dvaja ľudia patria medzi moje najobľúbenejšie a najvtipnejšie celebritné páriky a pevne verím, že im to vydrží minimálne do smrti.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk