Tom Hardy smúti

pridal kara 10.6.2017 o 21:56


Zomrel jeho milovaný psík Woody.

Tom Hardy, ktorý si normálne súkromie celkom stráži, sa tento týždeň na tumblri podelil o smutné správy. Jeho štvornohý najlepší priateľ zomrel. Po 6 mesačnom boji s chorobou polymyostisis jej aj podľahol. Slovenský názov tohto ochorenia sa mi dopátrať nepodarilo (rada sa nechám poučiť), ale vypátrala som, že ide v podstate o chronický zápal svalov. Chudák Woodynko teda asi posledné mesiace prežil v bolestiach. Mal iba šesť rokov. A keďže sa mi ťažko píše o psíčkoch, ktorí už medzi nami nie sú, prenechám radšej slovo Tomovi, ktorému vyjadrujem úprimnú sústrasť.

„Normálne nehovorím verejne o svojej rodine a priateľoch, ale toto sú nezvyčajné okolnosti. Woody ovplyvnil veľa ľudí, takže s veľkým rešpektom k jeho jedinečnosti a preto, že je pre mnohých z vás známou tvárou, vás musím s obrovským smútkom v srdci informovať, že po veľmi náročnom a ťažkom 6 mesačnom boji s agresívnou chorobou polymyostisis Woody pred dvoma dňami zomrel. Mal len 6 rokov. Bol príliš mladý na to, aby nás opustil a všetci u nás doma sú touto stratou zdrvení. Som neskutočne vďačný za jeho lojálnu spoločnosť a lásku a nachádzam útechu v tom, že už sa viac netrápi. Svet bol pre mňa lepším miestom, keď som ho mal po svojom boku. Môjmu najlepšiemu priateľovi vôbec. Pre mňa a moju rodinu, ktorí ho milovali viac, než slová dokážu opísať, a ktorých on miloval bez zaváhania viac, než len môžete tušiť. Woody bol ten najnajlepší spoločník, o ktorom sme kedy mohli snívať. Naše duše sú prepletené už navždy.“

Celý Tomov príspevok nájdete tu.

Odpočívaj v pokoji, Woody.



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Psy, RIP, Tom Hardy




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk