Krásne maminy

pridal kara 12.6.2017 o 20:32


Olivia a Candice vyrazili na červený koberec.

Včera sa v New Yorku odovzdávali ceny Tony Awards, ktoré oceňujú hercov na Broadwayi. A po červenom koberci sa tam zašli prejsť aj dve ešte stále relatívne čerstvé maminy, ktoré porodili v októbri 2016. Jednou z nich bola Olivia Wilde, ktorá prišla po boku svojho dlhoročného partnera a snúbenca Jasona Sudeikisa. Mala na sebe červené šaty dlhé až po zem a s dlhým rukávom, no kožu ukázala aj tak, keďže jej nechýbal poriadny výstrih pomaly po pupok. A aj napriek tomu, že do toho výstrihu nemá čo veľmi dať, sa mi v ten večer páčila. A možno je to aj práve preto, lebo inak by v tých šatách možno vyzerala zbytočne vulgárne. A možno je to len kvôli tomu, že sa konečne uvidela v zrkadle a prefarbila sa z blond späť na svoju typickú tmavohnedú.

Okrem nej sa prešla po červenom koberci aj Candice Swanepoel. Tá prišla v čiernych šatách, alebo skôr v čiernom bodyčku a záclonke. A aj keď takýto typ šiat nie je úplne mojou šialkou kávy (© Dara Rolins), na Candice tuším vyzerá dobre všetko.

Okrem nich sa po červenom koberci prešli aj iné maminy:

Scarlett Johansson

Chrissy Teigen a John Legend

Uma Thurman

Cobie Smulders







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk