Dvojníčka Scarlett Johansson

pridal kara 14.6.2017 o 12:27


Vyrazila si na premiéru Skajinho nového filmu.

A ak si myslíte, že na titulnej fotke sa Skajina dvojníčka odfotila s nejakou postaršou fanynkou, ste na omyle. Tou dvojníčkou, ktorú mám na mysli, je totiž práve tá staršia pani. Na Scarlett sa síce už teraz nepodobá, ale to jej môžeme odpustiť, keďže už má 72 rokov. Fotka mladej Geraldine Dodd sa stala virálnou ešte v apríli, keď ju na Reddite zozdieľala jej vnučka. Na fotke má 22 rokov a podľa jej vlastných slov je na nej poriadne ožratá. Dôvodom virálnosti tejto fotky ale nebol podnapitý stav Geraldine, ale to, že vyzerala úplne ako Scarlett Johansson.

Ani samotná Skaja tomu nemohla uveriť, a tak natočila video, v ktorom Geraldine pozvala na drink a na premiéru svojho nového filmu Rough Night. Premiéra tejto béčkovej komédie sa konala včera večer v New Yorku, a ako bolo avizované, Scarlett a Geraldine tam prišli spolu. Vzali si so sebou aj rovnaké kabelky, na ktorých bolo napísane „Hello, my name is Scarlett“ a „Hello, my name is Geraldine“, ale aby to bola väčšia sranda, zamenili si ich. A aj keď Geraldine už vo svojich 72 rokoch krásnu mladú Scarlett nepripomína ani z rýchlika, ani samotná Skaja počas tohto večera nevyzerala najlepšie a vizážistu a kaderníka, ktorí si ju včera vzali do parády, by mala asi vymeniť.

Touto fotkou to všetko začalo

Týmto pozvaním od Scarlett to pokračovalo:

A na premiére tohto filmu to skončilo:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk