Všetko najlepšie, North!

pridal kara 15.6.2017 o 21:45


North dnes oslavuje štvrté narodeniny.

Ako ten čas neuveriteľne letí. Akoby to bolo len včera, keď sa špekulovalo o vzťahu Kim a Karola. A akoby to bolo len včera, keď všetkých prekvapili správou o tom, že spolu čakajú dieťa. A akoby to bolo len včera, keď si celý svet robil srandu z opuchnutej tehotnej Kim, že vyzerá ako kosatka. Aké necitlivé. Kosatky sú predsa také krásne zvieratá a takéto prirovnania si určite nezaslúžia.

No napriek tomu, že máme všetky tieto veci ešte úplne čerstvo v pamäti, dnes ubehli už štyri roky, odkedy sa severanka North narodila. A ja sa modlím k bohu, na ktorého neverím, aby aspoň z tejto malej sympatickej osôbky vyrástla normálna vyrovnaná osoba, a nie ďalšia kôpka komplexov, ktorá si bude musieť svoje sebavedomie zvyšovať plastikami a zbieraním lajkov na polonahých fotkách. Keďže ale jej mamča Kim si zbieranie lajkov užíva, v tento špeciálny deň sa podelila o zostrih krásnych momentov medzi matkou a dcérou..ehm, teda nie..o zostrih ich spoločných videí zo Snapchatu, keďže inak spolu čas asi netrávia…

kedysi

teraz

dnes s narodeninovou tortou

Video v plnej dĺžke nájdete tu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk