Koho zadok?

pridal Lilinka 19.6.2017 o 7:44


Päťdesiatpercentná šanca, že uhádnete.

Čierne vlasy a veľký zadok mohli totiž patriť len dvom osobám – Kim alebo Kylie. Ak ste tipli Kim, tak ste tipli správne. No nezúfajte aj keď bol váš tip Kylie. Tieto dve je niekedy naozaj ťažké rozoznať. Kim tu však bola prvá, a tak sa snaží zakaždým odlíšiť, aby bola jedinečná a nemýlili si ju z jej mladšou sestrou, ktorá po nej opakuje. Kylie má totiž od originality na míle ďaleko.

Ale späť ku Kim. Tá sa v rámci odlišovania začala obliekať od hlavy po päty a dokonca ani nie do priesvitného oblečenia. Ukázala tak na summite Forbes Women’s Summit, kde bola oblečená úplne seriózne. Keď však nejde o serióznu príležitosť, ale len o vybehnutie si von s Karčim a deťmi, tak sa Kim najnovšie nahodí do teplákov, klasického bieleho tielka a Karčiho otrasných no úspešných a (vraj) pohodlných tenisiek Yeezov.

Ignác ju takto načapal, keď sa aj s Karolom a deťmi vybrala najesť do fast foodu. Veď od ťažkých mastných jedál rastie zadok, ktorý je pre Kim zlatá baňa aj keď je na ňom samá celulitída.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk