Margot a Rita sa zabávali

pridal Lilinka 20.6.2017 o 10:26


V netradičných outfitoch.

Rita ora, ktorej cecky propagujú spodné prádlo a plavky a Margot robbie, ktorá sa tajne vydala za  Toma Ackerleyho a klebetilo sa o nej, že je tehotná, sa vybrali na zábavu.

Celebritná akcia s názvom Warner Bros bash bola ladená tak trochu cirkusovo, takže tomu boli prispôsobené aj outfity. Celebrity už dosť nudí obliekať sa ako z našej doby, takže to bolo pre nich príjemné osvieženie. Osviežujúce bolo určite najmä zistenie, že v dobových ťažkých šatách sa nielen ťažko chodí, ale aj dýcha.

Ignácovi sa podarilo zopár fajn záberov a krásna Margot mu dokonca aj zakývala. Oblečené mala cyklámenové šaty, telové lodičky a čierne rukavičky ladiace s kabelkou.

Rita Ora zvolila trošku iný outfit a nahodila sa do nohavicového kostýmu, čierneho cylindra a čiernych lodičiek. Všetko to obohatila masívnymi šperkami. Chýbal už len bičík a nejaký ten lev, aby vyzerala ako krotiteľka z cirkusu. Určite to však bolo pohodlnejšie, než šaty Margot.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk