Lucy Hale bola tučná

pridal locco 21.6.2017 o 5:23


A ja som vegán.

Jéj, to je tá herečka z toho seriálu, možno sa dozviem o ňom nejaké novinky, alebo niečo pestré z jej súkromného života. Presne toto si ihneď po kliku pomyslela väčšina našich čitateliek, ktoré za záhadných okolností stále sledujú seriál Pretty Little Liars. Stačí však jeden kuk do pravého horného rohu na meno autora a hneď vám bude jasné, že nie. Tak šup rýchlo do galérie a vy dve ostatné čítajte ďalej.

Nakoľko 18. júna bol Deň otcov, tak sa nejedna celebrita rozhodla, že sa prostredníctvom Instagramu dojemným spôsobom podelí so svetom o pekné spomienky a zároveň svojmu ockovi virtuálne vyjadrí lásku. Herečka Lucy Hale nebola výnimkou, lebo ak nemáš Instagram, ako keby si ani nebol. Celebrita alebo narcis. Lucy na svoj účet zavesila fotku so svojim otcom, keď boli na svadbe neviem koho. V emočnom poryve jej však ušlo niečo naviac, neskôr pod fotku napísala koment, v originál znení: Ugh, I was so fat. Jej fanúšikovia sa hneď odtrhli a začali ju pod príspevkom bombardovať negatívnymi komentármi, že či jej to vypráža. To boli asi vorvane, suché ratolesti z Victoria’s Secret alebo Šóšová. Lucy si uvedomila, čo spôsobila a komentáre neskôr vymazala a zablokovala, keďže váha a psychika sú veľmi háklivé témy, hlavne za morom. Však si tú masáž dokážete predstaviť. No, vlastne inú možnosť ani nemáte.

Idem, nebudem tu ja ďalej hazardovať s mojou povesťou seriózneho redaktora, alebo čo som. Fakt netuším, lebo keď som sem vypĺňal dotazník, tak som do kolonky funkcia j*bol trvalé bydlisko. Áno, tá adresa v Pezinku na Malackej ceste stále platí. Inak budúci mesiac budeme mať deň otvorených dverí, tak ma príďte navštíviť. Na vrátnici povedzte, že hľadáte toho blázna, čo píše na internety. Buď prídem ja alebo Edo Chmelár.

Inkriminovaný post. Celkom slušný počet zmazaných komentárov, ktoré ju asi nepotešili

Ďalšia fotka z tej svadby. Písal sa rok 2013 a bola to asi svadba jej sestry. Ak sledujete henten seriál, tak vám určite neušlo, že Lucy tučná ani pribratá nikdy nebola

Takto deň pred Dňom otcov oslavovala Lucy svoje 28. narodeniny. A zbytkový alkohol je možno aj dôvod jej emacionálneho vzplanutia. Ale to je výplod iba mojej chorej mysle, čistá špekulácia

Alkohol však robí divy

Možno aj vy v podguráženom stave píšete bývalému

Ste prítulné k úplne cudzím osobám

Zrazu rozumiete všetkým cudzím jazykom

Nahlas sa smejete

A hneď na to plačete

Potom zase smiech. A to všetko počas dvoch minút

Rozmýšľate, čo práve robí váš pes, hneď by ste sa s ním mojkali

Nechce sa vám čakať v rade na dámske toalety, tak idete na pánske

Kamarátke dokážete odpustiť 15-ročnú krivdu

Začudovane pozeráte na účet, pritom ste toľko veľa nevypili

Podozrievate barmana, že vás oj*bal. Vy si však do kvapky pamätáte, čo všetko ste pili. Tak určite

Taxík sa vám podarí privolať až na tretí pokus, predtým ste volali na 112 a 150

Dobrý večer, kam to bude? Domov. Slečna, môžete byť trochu konkrétnejšia? Na tretie



Zaradené pod: Lucy Hale, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk