S prostitútkami sa neradno zahrávať

pridal kara 28.6.2017 o 9:51


Bývalý manžel Hilary Duff to už zistil.

Mike Comrie, bývalý manžel Hilary Duff, bol v marci obvinený zo znásilnenia. Vtedy som o ňom mala trocha pochybnosti, no ukázalo sa, že neoprávnene. Polícia stiahla všetky obvinenia a vynorili sa zaujímavé informácie o tom, čo sa v tú februárovú noc odohralo a aj to, čo za ženskú ho to vlastne obvinilo. Pohodlne sa usaďte a bavte sa.

Jedného chladného februárového večera sa Mikovi ženskej spoločnosti zachcelo. A tak dvihol telefón a zavolal luxusnej prostitútke a pasáčke, ktorá pôsobí v New Yorku, Miami a v Los Angeles, či pre neho nemá nejakú kočku na večer. Mala, aj poskytla, no keďže sa s Mikeom poznali už dlhšie, rozhodla sa, že sa k nim pridá aj ona. Mike súhlasil, a tak spoločne mali trojku. Po sexe sa mu rozhodla navrhnúť, či do jej biznisu nechce investovať milión dolárov, no on odmietol. To ju nasralo, a tak mu na ďalší deň volala, že bude tvrdiť, že ju znásilnil, ak jej nedá 10 miliónov dolárov. Nedal jej ich a zvyšok už poznáme. Obvinila ho zo znásilnenia a jej pôvodný príbeh znel, že sa stretli v reštaurácii, odtiaľ išli k nemu, kde ju znásilnil, ona sa osprchovala a potom mali sex ešte raz, no s tým už súhlasila.

Policajti, našťastie, v tomto jej príbehu videli značné diery a tak pátrali ďalej, až kým prišli na to, že dotyčná chcela len zbohatnúť. Mike sa hádam poučil a nabudúce, keď bude chcieť zasunúť, si namiesto volania kuriev radšej nabalí nejakú kočku v bare.

Mike s Hilary a ich 5 ročným synom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk