Žabka s frajerom

pridal Lilinka 1.7.2017 o 7:00


Kylie si vyšla von bez make upu.

A hoci s kilom omietky a dvomi hodinami fotošopu vyzerá povedzme pozerateľne, bez toho všetkého vyzerá ako žaba, a to nemyslím výraz mladá žaba, ktorý sa používa, ale celkom nefalšovanú ozajstnú ropuchu. Kylie je totiž vďaka rôznym úpravám a jej vykontúrovaným perám statočne spuchnutá. Síce bez omietky nevyzerá ako vyžitá štetka, ktorá šliape na päty mentálne labilnej Courtney Stodden, no nie je to žiadna sláva.

Náš Ignác Kylie načapal na prechádzke s novým frajerom Travisom Scottom. Vyzerá to tak, že je naozaj zamilovaná, pretože vyjsť si von bez omietky a odhaliť frajerovi svoju pravú tvár chce odvahu. Travis vyzerá, že je s jej preplastikovanou tváričkou spokojný a nerieši. Zatiaľ. Mám pocit, že je zameraný na inú časť jej tela.

Zaľúbenci sa prechádzali vonku v Los Angeles len tak v teplákoch a mikinách, čo síce nechápem, pretože na mikinu veru nie je vonku počasie ani omylom. Som zvedavá, koľko to týmto dvom vydrží.

Podobu so žabkou som si nevymyslela, prišiel na to internet. Posúďte sami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk