Jeremy Meeks je sviniar

pridal WonderWoman 2.7.2017 o 12:46


A môže si byť sexy koľko len chce.

A vy viete, že je podľa mňa najsexy modelom všetkých čias. Ale to bejvávalo. Odteraz je v mojich očiach už iba hnusný sviniar, ktorý podviedol svoju oddanú manželku,  s ktorou tento rok oslávil ôsme výročie a ktorá na neho oddane čakala, kým sedel za mrežami. Veru, hajzel je to.

Namiesto toho, aby sa staral o svoju manželku a 3 deti, vymenil ich za rozkrok náruč dedičky obrovského impéria. Je ňou 26 ročná Chloe Green – dcéra Sira Philipa Greena, vlastníka módneho impéria, ktoré má vo svojom portfóliu reťazce ako Topshop, Dorothy Perkins, alebo Burtons. Jeremy a a Chloe sa momentálne plavia na luxusnej jachte po stredozemnom mori a užívajú si vzájomnú spoločnosť. Teda, ak by som mala byť úprimná, mám pocit, že Jeremy si užíva všetok ten luxus a Chloe si užíva jeho sexy telo. Som zvedavá, či ho jeho manželka, ktorej ešte na Valentína verejne vyznával lásku, aj po tomto vezme späť.

 

Na Valentína svoju ženu ešte nadovšetko miloval

A teraz ju vymenil za toto

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk