Mariah plávala so žralokmi

pridal Lilinka 4.7.2017 o 20:09


A pritom ukazovala cecky.

Mariah Cecky, pardon, Carey, momentálne dovolenkuje aj so svojím zrecyklovaným frajerom Bryanom Tanakom na Bahamách. No nie je to len romantická dovolenka, na ktorej by sa po sebe lepili a štylizovali sa do póz pre paparazzov, ktorých si sami zavolali. Spoločnosť im totiž robia aj Marišine dvojičky Rock and roll Rock and Roe (celým menom Moroccan a Monroe).

Neviem, či sa chce Mariah zbaviť dvojičiek alebo mladého slizouna Bryana, lebo ju nasral, keď sa rozišli, alebo chce len ukazovať cecky v spoločnosti dravcov. No zmyslela si, že to bude sranda a vybrali sa aj s deckami trošku si zaplávať so žralokmi. Cecky a žraloky predsa idú k sebe. Aspoň Mariah si to myslí. Podľa nej idú cecky dokopy s hocičím. A tak pridala  na svoj facebook a instagram fotky s deckami a žralokmi a ceckami. Tie chúdence museli byť hrozne vyľakané. A to nemyslím deti, ale žraloky. Keď sa ponorila aj s tými jej balónmi, tie úbohé tvory museli mať poriadny strach.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk