Holá Blek Šajna

pridal kara 5.7.2017 o 19:59


Nehackli jej telefón, to sa len Rob rozohnil na Instagrame…

Táto prepnutá rodina a dráma k sebe idú presne tak dobre, ako k sebe išli Blbý a blbší. A aj sa ako poriadni blbci správajú. Dnes si Chyna užila poobedňajšiu siestu v posteli poriadnym sexom. Akurát ten, s kým sexovala, nebol jej snúbenec Rob Kardashian. A mala vynikajúci nápad, ako mu túto neveru priznať. Poslala mu video, na ktorom sa s dotyčným bozkáva. Robovi už rupli nervy a video zavesil na svoj instagram. A to nie je všetko, čo tam zavesil. So svetom sa podelil aj o niekoľko jej holých fotiek, o fakt, že jej na výročie v januári zaplatil operáciu za 100 tisíc dolárov, na ktorej ju dali po tehotenstve „dokopy“, že na ňu za rok a pol minul niekoľko miliónov dolárov, a ona len za tento mesiac vyšukala 8 iných chlapov okrem neho – v posteli, ktorú on kúpil, v dome, ktorého prenájom platí on, a v dome, v ktorom sa nacházali obe jej deti. Rob na ňu natrel aj to, že sú jej blízke aj drogy a alkohol a po pôrode chcela tak strašne chlastať, že bola ochotná kojiť iba mesiac. Strašne som sa tešila, ako to bude pokračovať, no Robov Instagramový účet už nie je online a predpokladám, že ho stiahol Instagram a nie on. Ale nemusíte sa báť, z lásky k vám som to všetko fotila hneď ako to dával von, lebo takýto vývoj situácie som predpokladala.

Varovanie – holá Chyna naozaj nie je pre slabšie povahy, a to ani s cenzúrou. Na fotky teda klikajte len v prípade, že na to máte žalúdok.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk