Príbeh o nemotornom Spider-Manovi

pridal WonderWoman 5.7.2017 o 22:36


Alebo ako Tobey slečnu bez plaviek zachraňoval.

Kde bolo tam bolo, bol raz jeden Spider.Man vo výslužbe menom Tobey Maguire. Tobey bol známy tým, že sa rád zdržiaval v spoločnosti svojho oscarového kamoša, ale tentokrát ho vymenil za pláž v Malibu a spoločnosť iných kamarátov.

To bolo možno aj dobre, lebo mal väčšie šance niekoho zbaliť, keď už sa nám rozvádza. A čuduj sa svete – naskytla sa mu skvelá príležitosť. Ako si tak v pásikavých trenírkach (plavky to rozhodne neboli) močil nožky vo vode, zbadal mladú krásku bez vrchného dielu plaviek, ako bojuje s chaluhami, do ktorých sa zamotala. Tobey chvíľu váhal, či skočiť do studenej vody, ale po desiatich minútach sa napokon odhodlal, zakopol a spadol do vody. Po pár (pre neho nekonečných) metroch sa dostal k neznámej, najprv ju poučil, že sa nesmie kúpať bez plaviek a potom sa zakrývať do chalúh a začal ju z nich s pomocou ďalšej dámy dostávať. Nakoniec sa všetci traja bláznili vo vlnách a na brehu Tobey ako správny hrdina zabalil slečnu do uteráku a odprevadil k najbližšiemu bufetu. A zazvonil zvonec a rozprávke bol koniec.

Tobey zbadal krásku v nesnázích

Zjavne mala problém

Tobey rozmýšľal, čo by mal urobiť

„Mám ju ísť zachrániť?“, pýtal sa sám seba nahlas

Idem, bol som predsa Spider-Man

Tobey už ale nie je taký mrštný, ako kedysi

A tak drbol do vody

Najprv slečne vyhuboval

Asi trošku dôraznejšie

Najprv slečne vyhuboval

„Zvládol som too!“

A nasledovalo bláznenie vo vode

Evil look

„Nech sa páči, zbalím vás, pardon, zabalím.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk