Alicia a Michael dovolenkujú

pridal Lilinka 7.7.2017 o 17:53


Sladký život celebrít.

Po sexošovi Hughovi Jackmanovi a jeho manželke Deborre, ktorých sme častovali ako najzamilovanejší pár, a po tom najšialenejšom páre dvoch mentálov – Blac Šajny a Roba Kardashiana, tu máme druhý najšťastnejší pár Holého Údu, a to Aliciu Vikander a Michaela Fassbendera.

Tých náš Ignác vypátral dovolenkovať na Ibize. A bol na nich veru pekný pohľad. Síce sa odplavili pekne ďaleko, aby ich nemohol fotiť, no Ignác neváhal a nasadol na čln, z ktorého ich aj tak odfotil.

Alicia mala na sebe chutné bodkované bikiny a Michael tmavomodré plavky. Spolu s priateľmi sa vyšantili, zaplávali si a zaskákali do mora a neskôr sa na pevnine ruka v ruke vybrali na prechádzku.

Ani nevidno, že je medzi nimi 12 ročný rozdiel. Michael pri mladej Alicii nejak omladol a obidvaja majú telá do plaviek. Mne tento rok opäť nevydalo. Ale ako sa vraví, keď chceš mať telo do plaviek, stačí, keď si ich oblečieš a máš ho! ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk