Narodeninová párty v blázinci

pridal kara 7.7.2017 o 6:34


Aha, tak nie, to je u Tori Spelling doma. A veď to je vlastné to isté…

Aj keď sa vám môže podľa fotografií zdať, že ide o zábery z nejakej inštitúcie, ktorá sa stará o duševné zdravie, kde si pacienti nafarbili vlasy náplňami do zvýrazňovačiek a na hlavu si nalepili kornútok zo zmrzliny a išli sa hrať na jednorožce, nie to tak. Aj keď od pravdy to naozaj nemá ďaleko. To sa len oslavovalo u Spellingovcov doma. Ich nastaršia dcéra Stella mala 9 rokov, a tak sa konala poriadna párty.

Na tej nechýbala rodina, priatelia, torta, piňata, poriadna výzdoba, roh na hlavu pre všetkých zúčastnených, no dokonca prišiel aj jednorožec. Chudák poník. Na žiadnej správnej detskej oslave ale nesmie chýbať ešte jedna vec – fotograf pracujúci pre bulvár. Tori a Dean pri príprave oslavy pre ich dcéru mysleli aj na toto. Peňaženky im zívajú prázdnotou a za párty asi zaplatili z peňazí, ktoré dostali za predaj fotiek. Dĺžia totiž stovky tisíc dolárov pomaly každému, na koho sa pozrú.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk