Opäť cecky

pridal Lilinka 11.7.2017 o 13:38


Alias bosá Kim Kardashian v podprsenke.

V prvom rade musím dať veci na pravú mieru. Kim nebola naozaj bosá. Iba tak pôsobila. Na nohách mala totiž priesvitné lodičky s plným opätkom, ktoré vyzerali celkom zaujímavo. Mali tzv. barefoot efekt (tvárme sa, že som si ho nevymyslela) a mali tiež odpútavať pozornosť od jej psoriázy. Lodičky by sa dali, no to by nebola Kim, keby zo svojho outfitu niečo nevyťažila.

Stredobodom pozornosti boli samozrejme jej cecky. Asi videla fotky Belly Hadid pre Bulgary a zazdalo sa jej, že jej cecky začínajú byť populárnejšie než tie jej. A tak vyrazila do ulíc (tentokrát bez milovaného Karola, s ktorým sa chystajú splodiť svoje vlastné dvojičky) zraziť Belle korunu z hlavy. Beyoncé je práve teraz tučná po pôrode a zamestnávajú ju dvojičky, takže je vhodné obdobie prezentovať sa skôr než začne spamovať fotkami svojho vyfotošopovaného post baby tela a dvojičkami Pána a Rumi Carterových. Ešteže víla fotošopfairy pracuje dostatočne pomaly. Nemá to predsa pri Queen Bey ľahké.

…a bol aj taký menší ťaví palec…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk